SpeechTexter - Δωρεάν web εφαρμογή που μετατρέπει φωνή σε γραπτό κείμενο με υποστήριξη Ελληνικών

Δωρεάν φωνητική πληκτρολόγηση

Το SpeechTexter είναι μία δωρεάν web εφαρμογή αφιερωμένη στη φωνητική πληκτρολόγηση. Σκοπός της είναι να μας βοηθήσει να γράψουμε γρήγορα κείμενα, όπως post, άρθρα, βιβλία ή ακόμη και πιο επαγγελματικό υλικό, μόνο με τη φωνή μας! Η ιστοσελίδα υποστηρίζει μία τεράστια γκάμα γλωσσών, ανάμεσά τους η Ελληνική και η Αγγλική.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ανοίξουμε την ιστοσελίδα του SpeechTexter με έναν συμβατό browser. Για την ώρα η υπηρεσία υποστηρίζει τον πιο δημοφιλή, τον Google Chrome, ενώ υπάρχει και η αντίστοιχη εφαρμογή για smartphones με λειτουργικό σύστημα Android. Ο χρήστης μάλιστα μπορεί να εμπλουτίσει το SpeechTexter προσθέτοντας τις δικές του λέξεις κλειδιά για σημεία στίξης και εντολές όπως «νέα γραμμή».

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιστοσελίδας τα αποτελέσματα είναι κείμενο με ποσοστό λαθών μικρότερο του 10% (5% για Αγγλική γλώσσα). Όπως γίνεται κατανοητό, πολλοί μαθητές, καθηγητές και bloggers χρησιμοποιούν το SpeechTexter καθημερινά.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: speechtexter.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal