Spellbreak: Δωρεάν νέο Battle-Royale με cross-play για όλα τα format

Spellbreak


Το Spellbreak κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο του 2020 σε όλα τα formats (PC μέσω Epic Game Store, PS4, Xbox One και Nintendo Switch) και αποτελεί ένα νέο third-person battle-royale με μέχρι 42 παίκτες σε κάθε χάρτη.

Το παιχνίδι έχει αναπτυχθεί από την indie αμερικάνικη Proletariat Games που έχει στελεχωθεί από πρώην μέλη των Harmonix, Turbine, και Insomniac και ήδη δείχνει αρκετά polished αν αναλογιστεί κανείς το τι κυκλοφορεί στο battle-royale genre. 

Η μεγάλη ιδιαιτερότητά του Spellbreak έχει να κάνεις με τους χαρακτήρες που χειριζόμαστε, καθώς αυτή τη φορά αντί για όπλα, οι παίκτες μας είναι μάγοι με την ιδιότητα να πραγματοποιούν αλλά και να συνδυάζουν καταστρεπτικά ξόρκια. Το παιχνίδι είναι επίσης όχι μόνο cross-play με όλες τις πλατφόρμες αλλά έχει και cross progression, κάτι που σημαίνει πως η πρόοδος του χαρακτήρας μας είναι ενιαία ανεξάρτητα με το format που παίζουμε κάθε φορά.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσθέσουμε τo παιχνίδι στον λογαριασμό μας για οποιαδήποτε format. Αν δεν έχετε λογαριασμό για το Epic Games Store, μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν μέσω του παρακάτω συνδέσμου, ενώ θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε και το 2 factor authentication. ► Δωρεάν εγγραφή στην Epic Games.

Πρόσθεσε το παιχνίδι στον λογαριασμό σου:


Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram