Star Trek Online: Το δωρεάν MMO-RPG με θεματολογία από την γνωστή σειρά

Star Trek Online


Το MMO-RPG Star Trek Online κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Φεβρουάριο του 2010 και έχει πλέον ξεπεράσει τα δέκα χρόνια ζωής. Σε αυτά τα δέκα χρόνια το παιχνίδι έχει "γεμίσει" με περιεχόμενο, χάρη στη συνεχόμενη κυκλοφορία DLC's και Εxpansions, αλλά δεν έχει αλλάξει χαρακτήρα, παραμένοντας αρκετά στο pay-2-win μοντέλο.

Στο Star Trek Online μπορούμε να παίξουμε δωρεάν, να φτιάξουμε έναν χαρακτήρα από τις γνωστές φυλές του Star Trek (Federation, Romulan Republic, ή Klingon) και να διοικήσουμε σαν Captain το δικό μας διαστημόπλοιο. Επίσης, ένα από τα μεγάλα features του έχει να κάνει με το customization των χαρακτήρων, καθώς σε αυτό το χαρακτηριστικό έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στους παίκτες να κατασκευάσουν τις δικές τους αποστολές, με μερικές από αυτές να είναι καλύτερες από τις επίσημες της εταιρείας.

 Το παιχνίδι είναι canon για το κινηματογραφικό σύμπαν του Star Trek, που σημαίνει οτιδήποτε συμβαίνει στο παιχνίδι έχει αντίκτυπο και στην επίσημη ιστορία της σειράς. Γενικότερα, το παιχνίδι προτείνεται ιδιαίτερα για τους fans της σειράς, λόγω της τρομερής του ατμόσφαιρας.

Δυστυχώς, το Star Trek Online δεν υποστηρίζει cross-play, όπου τα εκάστοτε format (PC, PS4 και Xbox) δεν επικοινωνούν μεταξύ τους. 

Κατασκευαστής: Cryptic Studios
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram