Task Air - Νέα καλαίσθητη και απλή εφαρμογή για to-do λίστες χωρίς σύνδεση

δωρεάν εφαρμογή σημειώσεων για λίστες Android

Κατά καιρούς έχουμε παρουσιάσει πολλές Android εφαρμογές για σημειώσεις ή απλές λίστες. Σήμερα θα δούμε ακόμη μία, η οποία όμως ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες. Το Task Air είναι μία ολοκαίνουρια εφαρμογή για δημιουργία λιστών to-do.

Η απλότητα και η καλαισθησία της την κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εφαρμογές του είδους. Ταυτόχρονα, παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να οργανώσουμε τις λίστες μας σε κατηγορίες και να προσθέτουμε συνεχώς νέα πράγματα σε αυτές. Η όμορφη εμφάνιση συνοδεύεται με ένα καλοφτιαγμένο dark mode, όμως τα πλεονεκτήματα του Task Air δεν σταματούν εδώ.

Για να χρησιμοποιήσουμε το Task Air δεν χρειάζεται κανένας λογαριασμός, καμία εγγραφή σε υπηρεσία, ούτε σύνδεση στο διαδίκτυο. Πρόκειται για μία εφαρμογή που κάνει αυτό που υπόσχεται χωρίς να μας πιέζει να εγγραφούμε σε μία υπηρεσία. Παρακάτω θα βρείτε τον σύνδεσμο που θα σας οδηγήσει στην σελίδα της εφαρμογής στο Google Play Store.

Έκδοση: 1.3
Μέγεθος: 8.7MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Julien Lefebvre
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram