Unreal Tournament: Το δωρεάν διαχρονικό Shooter σε νέα γενιά που τελικά εγκαταλήφθηκε

Unreal Tournament


Το 2014 ξεκίνησε η μεταφορά του θρυλικού Unreal Tournament στη νέα γενιά, ένα σχέδιο το οποίο ήταν από τα πιο μεγαλεπήβολα της Epic Games, μάλιστα πριν καν καθιερωθεί στο κοινό και σαν ψηφιακό store. 

Το πρότζεκτ τελικά εγκαταλείφθηκε τον Δεκέμβριο του 2018, ενώ ήταν σε alpha phase, κατά πάσα πιθανότητα λόγω στροφής ενδιαφερόντων της εταιρείας. Η Epic Games απέσυρε την ομάδα που εργαζόταν πάνω στο παιχνίδι και παράλληλα ανέθεσε σε μία ομάδα από την κοινότητα να εκτελούν από την μία χρέη συντήρησης και επίλυσης bugs και από την άλλη, να προσθέτουν σε αργό ρυθμό νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι.

Αν και βρίσκεται εδώ και κοντά δύο χρόνια σε "υποστήριξη ζωής", το παιχνίδι παραμένει playable και ενεργό στο Epic Games Store μέχρι και σήμερα αν και φυσικά βρίσκεται σε πρώιμο επίπεδο. Σε περίπτωση που θέλετε να ξαναβιώσετε την αδρεναλίνη ενός εκ' των διασημότερων Shooter των '00, δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο store. 

Λειτουργικό σύστημα: Windows, Mac 
Κατασκευαστής: Epic Games
Πηγή: Αποκλειστικότητα του Epic Games Store
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram