Vendora: Η ασφαλής δωρεάν ελληνική πλατφόρμα αποκλειστικά για αγοραπωλησίες

Vendora.gr


Το Vendora είναι μια δωρεάν και ασφαλής πλατφόρμα για αγοραπωλησίες παντός είδους στην Ελλάδα. Η πλατφόρμα είναι προσβάσιμη, τόσο μέσω του browser μας στην σελίδα Vendora.gr, αλλά και μέσω εφαρμογής για Android και iOS συσκευές, ενώ για να μπορέσουμε να ανεβάσουμε την δική μας αγγελία ή να συνομιλήσουμε με άλλους πωλητές, απαιτείται η δημιουργία λογαριασμού. Λογαριασμό μπορούμε να δημιουργήσουμε κανονικά με το e-mail μας ή χρησιμοποιώντας ήδη υπάρχοντες Google, Facebook και Microsoft λογαριασμούς.

Η πλατφόρμα περιέχει αγγελίες από όλα τα είδη, και τα πάντα είναι ταξινομημένα σε κατηγορίες για ευκολότερη χρήση. Στο Vendora βρίσκουμε αγγελίες πώλησης για έπιπλα, αυτοκίνητα, ακίνητα, βρεφικά είδη, επαγγελματικό και βιομηχανικό εξοπλισμό, ρούχα, τηλεοράσεις, video games, έργα τέχνης και μουσικά όργανα, ενώ υπάρχει χώρος ακόμα και για αγγελίες υιοθεσίας αδέσποτων ζώων σε ανάγκη!

Παράλληλα, η ιστοσελίδα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα προσεκτική με το κομμάτι της ασφάλειας, αφού εκτός από την υποχρεωτική δημιουργία λογαριασμού, υπάρχει και ένα ακόμα προαιρετικό μέτρο ασφάλειας που ονομάζεται “επιβεβαιωμένο μέλος”. Στην προσπάθεια λοιπόν να αυξηθεί το αίσθημα εμπιστοσύνης μεταξύ των χρηστών της σελίδας, προαιρετικά μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον αριθμό τηλεφώνου μας και τον αριθμό της τραπεζικής μας κάρτας, ώστε οι χρήστες να είναι βέβαιοι για την ταυτότητά μας σαν πωλητής ή αγοραστής.

To Vendora αναφέρει πως για την πιστοποίηση των στοιχείων χρησιμοποιείται μία third-party ολλανδική εταιρεία που ονομάζεται Adyen και εφαρμόζει όλα τα στάνταρ ασφάλειας συναλλαγών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας PCI. Τα στοιχεία μας, δεν αποθηκεύονται και δεν διανέμονται, αλλά χρησιμοποιούνται μόνο για την επαλήθευσης της ταυτότητάς μας.

Έκδοση: Εξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: Εξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 και πάνω, iOS 11.0 και πάνω
Πηγή: Vendora.gr
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram