Xodo - Ένα απίθανο πρόγραμμα για άνοιγμα και επεξεργασία PDF αρχείων σε κινητά ή PC

xodo προγραμμα δωρεαν pdf επεξεργασία και διαβασμα


Το Xodo είναι ένα απίστευτο πρόγραμμα επεξεργασίας και προβολής PDF αρχείων με κύριο χαρακτηριστικό του την διαθεσιμότητα σε όλες τις πλατφόρμες. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στο Android ή iOS smartphone ή tablet μας, ή στον υπολογιστή μας μέσω της αντίστοιχης web εφαρμογής.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα είχε νόημα, αν δεν υπήρχαν οι λειτουργίες που περιμένει κανείς από ένα πρόγραμμα αυτού του είδους. Με το Xodo μπορούμε να συμπληρώσουμε κείμενο σε αιτήσεις PDF, να σημειώσουμε πάνω τους, να υπογραμμίσουμε ή να ενώσουμε αρχεία μεταξύ τους. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα να περιστρέψουμε ένα αρχείο, να αλλάξουμε σειρά σε σελίδες, να προσθέσουμε ή να διαγράψουμε κάποιες, να το υπογράψουμε, κρατώντας μάλιστα την υπογραφή μας για χρήση και σε άλλα έγγραφα. Μέσω της web εφαρμογής, μπορούμε να εκτυπώσουμε ένα αρχείο, να συνεργαστούμε με περισσότερα από ένα άτομα, με τις περισσότερες λειτουργίες να μην απαιτούν καν εγγραφή.

Μέσω του παρακάτω συνδέσμου θα οδηγηθείτε σε σελίδα ώστε να επιλέξετε την κατάλληλη έκδοση για την φορητή σας συσκευή. Ταυτόχρονα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την web εφαρμογή από εδώ, ή να βρείτε το αντίστοιχο extension για Google Chrome.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS, Windows Phone, Web App
Κατασκευαστής: Xodo Technologies
Πηγή: xodo,com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram