8 Ball Pool - Παίξε online μπιλιάρδο από smartphone ή υπολογιστή

το καλύτερο μπιλιάρδο δωρεάν
 
Το 8 Ball Pool της Miniclip θεωρείται το νούμερο ένα δωρεάν παιχνίδι μπιλιάρδου σε smartphone και υπολογιστές. Μετά από πολλές ώρες μαζί του, θα λέγαμε πως δεν έχει άδικα αυτό τον τίτλο!

Ο παίκτης μπορεί να παίξει online με άτομα από όλο τον κόσμο ή ακόμη και με φίλους. Ταυτόχρονα υπάρχουν διαθέσιμα τουρνουά, με μεγάλα έπαθλα! Νικώντας κερδίζουμε πόντους τους οποίους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να αγοράσουμε ομορφότερες στέκες και τραπέζια. Εκτός από τα παραπάνω ανταγωνιστικά παιχνίδια, μπορούμε να παίξουμε και με φίλους, είτε χρησιμοποιώντας τον Facebook λογαριασμό μας, είτε μέσω ενός λογαριασμού της Miniclip!

Αξίζει να σημειωθεί πως, το παιχνίδι χρησιμοποιεί έναν αρκετά καλό αλγόριθμο, ο οποίος συνεχώς μας βάζει να παίζουμε με παίκτες κοντά στο επίπεδό μας. Το παραπάνω έχει ως αποτέλεσμα κάθε αγώνας να είναι αμφίρροπος και να μην βαριόμαστε ποτέ!

Μπορούμε να παίξουμε 8 Ball Pool εντελώς δωρεάν μέσα από την ιστοσελίδα της Miniclip. Παράλληλα, υπάρχουν οι πολύ καλές εφαρμογές για Andoid και iOS, smartphone και tablet!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.miniclip.com

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Web, Android, iOS
Κατασκευαστής: Miniclip
Πηγή: miniclip.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram