FilmForth - Δωρεάν λογισμικό για να κάνεις εύκολα μοντάζ

Filmforth

Είτε είσαι νέος στη χρήση προγραμμάτων επεξεργασίας βίντεο ή ακόμα και έμπειρος, το FilmForth είναι ένα δωρεάν εξελιγμένο πρόγραμμα για δημιουργία ταινιών. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από αντίστοιχα προγράμματα είναι η ευκολία στη χρήση. Επιτρέπει να δημιουργήσουμε εκπληκτικές ταινίες και trailer, κινηματογραφικού επιπέδου, χωρίς πρότερες γνώσεις, χρησιμοποιώντας συνδυαστικά δικά μας βίντεο και φωτογραφίες και με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση να απογειώσουμε το έργο μας. Και όλα αυτά χωρίς να «χανόμαστε» σε δύσκολα μενού και ρυθμίσεις.

Ακόμη, υποστηρίζει σχεδόν όλες τις γνωστές μορφές πολυμέσων και το αποτέλεσμα μπορεί να εξαχθεί σε υψηλή ανάλυση. Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του FilmForth: «πρόκειται για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον του χρήστη ώστε ασχοληθεί με τη δημιουργία ταινιών»

Συνοψίζοντας, τα κύρια χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι:

    • Δημιουργία ταινιών από δικά μας βίντεο κλιπ και φωτογραφίες 
    • Επεξεργασία των βίντεο ( περικοπή, ένωση, περιστροφή, αναστροφή
    • Προσθήκη και επεξεργασία μουσικής
    • Προσθήκη και επεξεργασία λεζάντων κειμένου 
    • Υποστήριξη διαφόρων εφέ μετάβασης
    • Εξαγωγή του βίντεο που θα δημιουργήσουμε  σε υψηλή ανάλυση (HD 720p)
    • Υποστηρίζει αρκετές μορφές πολυμέσων όπως jpg, jpeg, bmp, gif, webp, mp4, wmw, avi, webm, ts, 3gp, 3gpp, m4v, mov, mkv, mts, m2ts, wmv, wav, m4a, p3.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι στην δωρεάν έκδοση, για την οποία αναφερόμαστε, το αποτέλεσμα του βίντεο συνοδεύεται από ένα διακριτικό watermark της εφαρμογής. Για μένα, δεν είναι καθόλου ενοχλητικό! Τώρα, αν είσαι επαγγελματίας, μην γκρινιάζεις που θέλεις να βγάζεις χρήματα τρώγοντας ολόκληρη την πίτα και έχοντας τον σκύλο σου χορτάτο!  

Έκδοση: -
Μέγεθος: 676 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10/11
Κατασκευαστής: ioforth.com
Πηγή: ioforth.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal