ACS Mobile App: Η ταλαιπωρημένη εφαρμογή της ACS

ACS Mobile app
Το σχέδιο είναι απλό: θα δημιουργήσουμε μία εφαρμογή για φορητές συσκευές, με την οποία οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθούν τα δέματά τους με την χρήση προσωπικού pin κωδικού, θα ενημερώνονται για το κόστος, το χρόνο μεταφοράς αλλά και την επερχόμενη άφιξή τους στο κατάστημα. Επίσης, η εφαρμογή θα παρέχει πληροφορίες για τα πλησιέστερα καταστήματα. Απλό, έτσι;

Από ότι φαίνεται όχι, καθώς ναι μεν όλα τα παραπάνω στοιχεία υπάρχουν μέσα στην εφαρμογή, αλλά σύμφωνα με τους χρήστες, τα χαρακτηριστικά αυτά σπανίως λειτουργούν. 

Η εφαρμογή αυτή τη στιγμή έχει δύο στα πέντε αστεράκια στο Play Store, με τις περισσότερες κριτικές να επικεντρώνονται στο γεγονός ότι το app πρώτον, αργεί πάρα πολύ να επεξεργαστεί τον προσωπικό κωδικό pin για την παρακολούθηση των δεμάτων, και δεύτερον, όταν τελικά τον δέχεται, ο κωδικός έχει λήξει με αποτέλεσμα οι χρήστες να μην μπορούν να δουν τα δεδομένα για το δέμα τους. Επίσης η εφαρμογή δεν αποθηκεύει τους κωδικούς και οι χρήστες αναγκάζονται να τους ξαναπληκτρολογούν επίπονα από την αρχή.

Για του λόγου το αληθές βεβαία, δεν είναι όλες οι κακές κριτικές του Play Store επικεντρωμένες στην εφαρμογή αυτή, καθ’ αυτή, καθώς κάποιες από αυτές τις αρνητικές κριτικές επικεντρώνονται και στην κακή εξυπηρέτηση/παροχή υπηρεσιών από την ACS, κάτι που δεν έχει απόλυτη σχέση με την εφαρμογή. Όπως και να έχει, καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει, οπότε στην περίπτωση που θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με την προκειμένη εφαρμογή, ίσως να πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και κουράγιο.

Έκδοση: ξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: Εξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android από 4.4 και πάνω, iOS από 9.0 και πάνω
Κατασκευαστής: ACS
Πηγή: ACS 
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram