Travel Cost - Υπολογισμός κόστους ταξιδιού (καύσιμα, διόδια κ.α.) και εναλλακτικές διαδρομές

 
travel cost android ελληνική δωρεάν εφαρμογή


Ετοιμάζεστε για ένα νέο ταξίδι με φίλους; Θέλετε να υπολογίσετε πόσο κοστίζει μία βόλτα στο χωρίο; Το Travel Cost είναι η κατάλληλη εφαρμογή για εσάς. Πρόκειται για μία δωρεάν εφαρμογή για Android smartphones του Διονύση Καρατζά, η οποία θα λέγαμε πως είναι απαραίτητη για όσους οδηγούν και κάνουν ταξίδια.

Μέσα από αυτή μπορούμε να υπολογίσουμε το κόστος ενός ταξιδιού στους ελληνικούς δρόμους. Εμείς εισάγουμε το σημείο εκκίνησης και τον προορισμό μας και τότε η εφαρμογή θα βρει την καλύτερη διαδρομή. Έπειτα χρειάζεται να εισάγουμε την τιμή του καυσίμου αλλά και τη μέση κατανάλωση του οχήματός μας και το Travel Cost θα τα υπολογίσει όλα. Κόστος διοδίων ανάλογα τον τύπο του οχήματος, έξοδα για βενζίνη, ενώ θα προτείνει και διαφορετικές διαδρομές χωρίς διόδια. Παράλληλα η εφαρμογή μας δίνει τη δυνατότητα να εισάγουμε αριθμό ατόμων, ώστε να μοιράσει το συνολικό κόστος και να μας εμφανίσει πόσα μας "χρωστάνε" οι φίλοι μας. Όπως είναι λογικό η εφαρμογή μας εμφανίζει και πληροφορίες για τη συνολική διάρκεια του ταξιδιού και την συνολική απόσταση.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το Travel Cost μέσω της σελίδας της στο Google Play Store.

Έκδοση: 4.2
Μέγεθος: 6.2MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Διονύσης Καρατζάς
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram