Apex Launcher - Ο γρήγορος launcher με κλείδωμα εφαρμογών και 10.000.000 λήψεις

εναλλακτικός launcher apex για κινητά


Ο Apex Launcher είναι ένας από τους πιο γνωστούς Android Launcher, με μία τίμια δωρεάν έκδοση. Όπως συμβαίνει με κάθε launcher, ο Apex στόχο έχει να επιταχύνει την συσκευή μας, σε περίπτωση που αυτή τρέχει ένα βαρύ skin. Ταυτόχρονα, διαθέτει διάφορες επιλογές για να φέρουμε την συσκευή πλήρως στα μέτρα μας αλλά και χρήσιμες λειτουργίες.
 
Οι επιλογές παραμετροποίησης είναι αμέτρητες, από δωρεάν πακέτα εικονιδίων, μέχρι animations για να κάνουμε πιο "ομαλή" την χρήση της συσκευής. Ο χρήστης μπορεί να πειράξει κάθε γωνία των μενού και να φτιάξει τα πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες και τα θέλω του. Παράλληλα έχουμε λειτουργίες όπως η γρήγορη αναζήτηση, η χρήση του smartphone με χειρονομίες και φυσικά τη δυνατότητα για backup.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες λειτουργίες του Apex είναι το AppLock. Με αυτό μπορούμε να κλειδώνουμε οποιαδήποτε εφαρμογή θέλουμε, όπως Facebook, Gallery, Messenger, Instagram και Gmail με κωδικό ή μοτίβο. Σύντομα θα προστεθεί και το κλείδωμα με δαχτυλικό αποτύπωμα!

Μπορείτε να εγκαταστήσετε τον Apex Launcher εντελώς δωρεάν στο Android smartphone ή tablet σας μέσω του παρακάτω συνδέσμου.


Έκδοση: 4.9
Μέγεθος: 23MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Android Does
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram