AppNotifier - Πως να έχετε πάντα την πιο ενημερωμένη έκδοση εφαρμογών στο κινητό σας

android smartphone updates app

Πίσω στο Νοέμβριο του 2019, αρκετοί κάτοχοι Android συσκευών σταμάτησαν να δέχονται ειδοποιήσεις για την ενημέρωση των εφαρμογών τους. Το παραπάνω, οφείλονταν σε ένα bug, όμως η Google αντί να το λύσει, απλά αφαίρεσε τις ειδοποιήσεις για ενημερώσεις εφαρμογών.

Το App Notifier έρχεται να λύσει το παραπάνω πρόβλημα. Εγκαθιστώντας το μπορούμε να λαμβάνουμε ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις για τις εφαρμογές που έχουμε στο smartphone ή το tablet μας. Έτσι, η ενημέρωση αυτών θα γίνει ξανά μία εύκολη διαδικασία χωρίς να υπάρχει λόγος να επισκεπτόμαστε την αντίστοιχη σελίδα στο Google Play Store. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή μάς ενημερώνει όταν εγκατασταθεί μία νέα εφαρμογή στην συσκευή μας. Για παράδειγμα αν εγκαταστήσουμε εξ αποστάσεως στο κινητό μας μία εφαρμογή μέσω της ιστοσελίδας του Google Play Store, τότε στη συσκευή μας θα δούμε την αντίστοιχη ειδοποίηση.

Ο δημιουργός της εφαρμογής, παρότι μόνο ένα άτομο, κατάφερε και βρήκε λύση στο "πρόβλημα" της Google. Σαν να μην έφτανε αυτό, η εφαρμογή είναι 100% δωρεάν, χωρίς καμία διαφήμιση ή ανάγκη για αγορά επί πληρωμή έκδοσης.


Έκδοση: 1.2
Μέγεθος:  1.2MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Braden Farmer
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram