Βershka - Η επίσημη εφαρμογή της μεγάλης εταιρείας ρουχισμού που δέχεται και διαδικτυακές παραγγελίες

Bershka


Mε διάθεση γιορτινή αλλά και καραντίνας, σας παρουσιάζουμε σήμερα το επίσημο app της μεγάλης (και στην Ελλάδα) αλυσίδας ρουχισμού Bershka.

Στα πρότυπα που ακολουθούν όλες οι παγκόσμιες αλυσίδες δισεκατομμυρίων, η εφαρμογή της Bershka περιέχει έναν πλήρη κατάλογο από όλα τα προϊόντα που μπορούμε να βρούμε στα καταστήματα, ο οποίος μάλιστα ενημερώνεται συνεχώς. Οι νέες κυκλοφορίες τόσο σε γυναικεία, όσο και σε ανδρική ένδυση και αξεσουάρ μας παρουσιάζονται καθημερινά στην κεντρική σελίδα της εφαρμογής και φυσικά μπορούμε να τα βάλουμε σε “wishlist”.

Όπως είναι αναμενόμενο (και αναγκαίο), μέσω του Bershka app μπορούμε να παραγγείλουμε διαδικτυακά ρούχα, ή με δεδομένη την τοποθεσία μας, να βρούμε το πλησιέστερο κατάστημα Bershka, να “κλείσουμε” κομμάτια, πληρώνοντας παράλληλα με το κινητό μας, αν φυσικά το επιθυμούμε. Η εφαρμογή μάς ενημερώνει επίσης αν το συγκεκριμένο κατάστημα που επιλέξαμε έχει απόθεμα από το αντικείμενο που αναζητούμε, για να μην χρειάζεται να κοπιάζουμε άσκοπα. 

Τέλος, αν έχουμε κάνει κάποια διαδικτυακή παραγγελία, η εφαρμογή μας παρουσιάζει την κατάσταση της παραγγελίας, την τοποθεσία του δέματος, τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης, αλλά και το συνολικό ιστορικό των παραγγελιών μας.

Έκδοση: Εξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: Εξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android από 5.0 και πάνω, iOS από 11.0 και πάνω
Κατασκευαστής: Inditex
Πηγή: Bershka
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram