Call Recorder - Ηχογράφηση κλήσεων κινητής και από εφαρμογές συνομιλιών (Facebook, Viber, Skype κ.α.)

Ηχογράφηση κλήσεων


Το Call Recorder είναι μία δωρεάν εφαρμογή που θα λύσει τα χέρια σε όσους ψάχνουν τρόπο να ηχογραφήσουν τις κλήσεις τους. Πρόκειται για μία εφαρμογή ηχογράφησης που συνδυάζει πολλές δυνατότητες.

Με το Call Recorder μπορούμε να ηχογραφήσουμε τηλεφωνικές κλήσεις, με εγγραφή τόσο της δικής μας όσο και της φωνής του συνομιλητή μας. Ο τομέας που κάνει το Call Recorder της Cube να ξεχωρίζει είναι η συμβατότητα με πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Πέρα από τηλεφωνικές κλήσεις, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε κλήσεις στα: Skype, Viber, Facebook, WhatsApp, Slack, Telegram, WeChat και πολλά ακόμη. Η εφαρμογή μάς δίνει τη δυνατότητα να ηχογραφήσουμε τόσο αυτόματα μία κλήση, μόλις ξεκινήσει, αλλά και χειροκίνητα, όποια στιγμή επιθυμούμε.

Όπως θα καταλάβατε, έχουμε να κάνουμε με μία εφαρμογή που θα λύσει πολλά προβλήματα. Λόγω της φύσης της και των διάφορων δικλείδων ασφαλείας του Android, ενδέχεται να χρειαστεί να παραχωρήσετε δικαιώματα σε αυτή, ενώ ίσως σε κάποιες συσκευές με αυξημένα μέτρα ασφαλείας να μην λειτουργεί σωστά.

Έκδοση: 2.3
Μέγεθος: 11MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Cube Apps IO
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram