Crello - Φτιάξτε εύκολα βίντεο και εικόνες σαν επαγγελματίας

crello graphic tool image creator


To Crello είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο δημιουργίας υλικού για επαγγελματίες και ερασιτέχνες δημιουργούς. Μέσω αυτού μπορούμε να φτιάξουμε εικόνες και γραφικά για social media και για τις ιστοσελίδες μας, ενώ μας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξουμε και κινούμενα γραφικά ή μικρά βίντεο.
 
Ένα από τα προτερήματα του Crello σε σχέση με άλλα περισσότερο γνωστά εργαλεία, είναι η ευκολία χρήσης του. Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει εικόνες, εύκολα και γρήγορα, χωρίς να έχει γνώσεις σχεδίασης ή επεξεργασίας εικόνων. Τα σχέδια που μπορούμε να φτιάξουμε μέσω του Crello είναι κατάλληλα για post στα social media, για stories, για παρουσιάσεις ή ακόμη και για εκτύπωση. Το Crello έχει έτοιμες διαστάσεις για τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, όπως Twitter, Facebook, Instagram και πολλά ακόμη.

Ένα μεγάλο τμήμα των διαθέσιμων λειτουργιών βρίσκοναι στη δωρεάν έκδοσή του. Ωστόσο αυτή μας περιορίζει στις 10 δημιουργίες ανά μήνα, οι οποίες δεν είναι λίγες και στις περισσότερες περιπτώσεις αρκούν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Crello στο smartphone σας μέσω των εφαρμογών που θα βρείτε παρακάτω, ή μέσω της web εφαρμογής του η οποία είναι γρήγορη και εύχρηστη, αλλά απαιτεί μία δωρεάν εγγραφή.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: crello.com

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Web, Android, iOS
Κατασκευαστής: Crello LTD
Πηγή: crello.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram