Cube Escape Paradox: Ένα εκπληκτικό και ατμοσφαιρικό point-n-click παιχνίδι μυστηρίου για PC και φορητές συσκευές

Cube Escape: Paradox

Ξαφνικά, ξυπνάμε κλειδωμένοι σε ένα άγνωστο σπίτι, έχοντας λίγες πληροφορίες για το που βρισκόμαστε και γιατί. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι έχουμε μία δολοφονία να εξιχνιάσουμε και ένα φάντασμα για να καταδιώξουμε. Κάποιος δουλεύει εις βάρος μας, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Το μόνο που έχει σημασία είναι να ξεφύγουμε από αυτό το καταραμένο σπίτι, το οποίο ίσως να φέρει κι' άλλες, πιο σκοτεινές παρουσίες πέρα από την δική μας. 

Για να το καταφέρουμε αυτό, καλούμαστε να εξερευνήσουμε και να λύσουμε τους ευρηματικούς και πνευματώδεις γρίφους του κάθε δωματίου, να συνδυάσουμε τα στοιχεία μας, χρησιμοποιώντας στο έπακρο το μυαλό μας αλλά και τα αντικείμενα που βρίσκουμε στο περιβάλλον γύρω μας. H αλήθεια είναι πως το παιχνίδι περιέχει μεγάλη ποικιλία από αρκετά απαιτητικούς γρίφους (συνδυασμός στοιχείων, puzzles, αναγνώριση μοτίβων και άλλα), χωρίς όμως παράλληλα να κουράζει τον παίκτη με επαναλήψεις κινήσεων.

Το Cube Escape Paradox κυκλοφορεί για PC (μέσω Steam) και Android (πάνω από ένα εκατομμύριο downloads) και iOS συσκευές, δεν απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο και έχει διάρκεια περίπου τέσσερις ώρες, αναλόγως φυσικά πόση ώρα χρειάζεται ο εκάστοτε παίκτης για να λύσει τους γρίφους.

Έκδοση: Εξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: Εξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Αndroid 2.3 και πάνω, iOS 8.1 και πάνω
Κατασκευαστής: Rusty Lake
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram