DailyArt: Η καθημερινή μας δόση από την ιστορία της τέχνης

Daily Art


Η εφαρμογή Daily Art μάς παρουσιάζει καθημερινά ένα νέο κλασικό έργο τέχνης (διάσημοι πίνακες, τοιχογραφίες και ούτω καθ’ εξής), μαζί με ποικίλες πληροφορίες για την προέλευσή του, τον καλλιτέχνη πίσω από το έργο καθώς και τη σημερινή τοποθεσία του. Πίσω από την εφαρμογή υπάρχει μία τεράστια βάση δεδομένων, με πάνω από 2500 αριστουργήματα από διάφορες χρονικές περιόδους.

Παράλληλα με τα έργα τέχνης, η εφαρμογή μας δίνει την δυνατότητα να διαβάσουμε περισσότερες από 700 βιογραφίες καλλιτεχνών αλλά και γενικότερες πληροφορίες για πάνω από 500 συλλογές στα διάφορα μουσεία του κόσμου. Κάθε μέρα μας παρουσιάζεται ένα νέο αριστούργημα, του οποίου την ιστορία μπορούμε να διαβάσουμε και να αποθηκεύσουμε. Σε αρνητική κριτική τώρα, η εφαρμογή δεν μας επιτρέπει να δούμε τις παλαιότερες δημοσιεύσεις πάνω από πέντε ημέρες πριν. 

Αρκούμαστε δηλαδή σε ότι μας παρουσιάζει τώρα και στο πρόσφατο παρελθόν, κρατώντας παράλληλα μικρό αρχείο και στην περίπτωση που θέλουμε να δούμε όλες τις δημοσιεύσεις θα πρέπει να πληρώσουμε για την premium έκδοση. Με λίγα λόγια η εφαρμογή είναι εξαιρετική (και δωρεάν) αν την χρησιμοποιούμε σαν μία μικρή καθημερινή ασχολία/συνήθεια. Αν θέλουμε να διαβάσουμε περισσότερα πράγματα μέσα στην ημέρα, τότε θα πρέπει και να πληρώσουμε το κατιτίς.

Έκδοση: Εξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: Εξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android από 4.4 και πάνω, iOS από 10.0 και πάνω
Κατασκευαστής: Moiseum
Πηγή: getdailyart.com
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram