DownDetector: Η δωρεάν υπηρεσία που μας ενημερώνει για «πεσμένες» ιστοσελίδες σε πραγματικό χρόνο

DownDetector


Το DownDetector μάς παρουσιάζει ζωντανά, το τι “τρέχει” με τους servers διάφορων γνωστών υπηρεσιών, παιχνιδιών και εφαρμογών.

Για παράδειγμα, αν παίζουμε World of Warcraft και αισθανθούμε κάποια στιγμή ότι “λαγκάρουμε” περισσότερο από το κανονικό, μία επίσκεψη στο DownDetector μπορεί να μας λύσει την απορία αν φταίει το δικό μας το δίκτυο ή οι servers της Blizzard. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους servers τότε το DownDetector θα το δει και θα μας το παρουσιάσει. Αντιθέτως, αν μας δείξει πως οι servers λειτουργούν κανονικά, τότε για το “λαγκάρισμα” ευθυνόμαστε εμείς και το δίκτυό μας, οπότε πρέπει να κάνουμε τις κατάλληλες κινήσεις εκ των έσω. 

Αυτός ήταν ένας τρόπος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί το DownDetector προς όφελος μας, χωρίς όμως αναγκαστικά να περιοριζόμαστε σε video games. Η υπηρεσία προσφέρει πληθώρα επιλογών, όπως τα Zoom, Reddit, Google, Amazon, Facebook, Twitter, Gmail, Netflix, Steam και ούτω καθ’ εξής. Αξιζει να αναφέρουμε πως το DownDetector διαθέτει και ελληνική σελίδα για να γίνει πιο συγκεκριμένη η αναφορά των «πεσμένων» σελίδων σε Ελληνικό «έδαφος». 

Παράλληλα, το DownDetector κυκλοφορεί και σε εφαρμογή για iOS και Android φορητές συσκευές, η οποία περιέχει μερικά έξτρα χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα ειδοποιήσεις για προβλήματα στους serves αγαπημένων εταιρειών, γραφήματα με σχετικές πληροφορίες αναφορικά με προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει ένας server και άλλα.

• Μπες στην ιστοσελίδα: DownDetector

Έκδοση: Eξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: Eξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android από 5.0 και πάνω, iOS από 11.0 και πάνω
Κατασκευαστής: DownDetector Enterprise
Πηγή: DownDetector.com
Συντάκτης του άρθρου: Aριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram