Email Finder - Δωρεάν browser plug-in που μας βοηθά να βρούμε το email του επαγγελματία που ψάχνουμε

Email Finder

Το Email Finder είναι δωρεάν μικρό extension για browser (Google Chrome) που μας βοηθά να διαχειριστούμε καλύτερα το email μας, σε κυρίως επαγγελματικής φύσης εργασίες.

Το extension περιέχει μία μηχανή επιβεβαίωσης email, έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι κάθε φορά για την σωστή αποστολή και παράδοση των εργασιακών μας μηνυμάτων. Η κύρια λειτουργία του add-on έχει να κάνει όμως με την εύρεση του σωστού e-mail. To Εmail Finder σκανάρει ολόκληρο το LinkedIn, (την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης κυρίως με επαγγελματίες) καθώς και πολλές εταιρικές ιστοσελίδες ώστε να μας φέρνει τα σωστά email με κάθε αναζήτηση. Με λίγα λόγια, μπορείς να βάλεις έναν domain name, ένα όνομα εταιρίας ή ένα επαγγελματικό όνομα, και αυτό να σου βρει τα email τους. 

Δείτε το παρακάτω βίντεο: 



Επιπλέον, στο extension υπάρχει και ένας μηχανισμός αυτόματης αποθήκευσης email με καρτέλες που μπορούμε και να τροποποιήσουμε, για να μην κινδυνεύσουμε να χάσουμε ένα email ή να φοβόμαστε να μην γεμίσουν οι επαφές μας. Μπορούμε δηλαδή, να αποθηκεύσουμε/ομαδοποιήσουμε τις επαφές μας με όποιο τρόπο θέλουμε και να έχουμε τα πάντα νοικοκυρεμένα.

 σ.σ: Επειδή υπάρχει μόνο ως Google Chrome add-on και δεν υποστηρίζει άλλους browsers, υπάρχει και η web εκδοχή του για όσους δεν χρησιμοποιούν τον Google Chrome. 

Έκδοση: 1.11.10
Μέγεθος:  273 KiB
Βrowsers: Chrome
Κατασκευαστής: Snov.io
Πηγή: Snov.io
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram