Free2X Webcam Recorder - Εύκολη καταγραφή βίντεο από οποιαδήποτε webcam

πρόγραμμα για καταγραφή βίντεο από webcam

Το Free2X Webcam Recorder είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα από την εταιρία Free2X για υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows. Με το Webcam Recorder μπορούμε να καταγράφουμε βίντεο από την webcam του υπολογιστή μας. 

Αφού ολοκληρωθεί η καταγραφή του βίντεο, μπορούμε να το αποθηκεύσουμε ως avi, mp4 ή wmv αρχείο. Παράλληλα με την εγγραφή βίντεο, το πρόγραμμα μπορεί να καταγράψει και ήχο, από οποιαδήποτε πηγή εισόδου. Ταυτόχρονα, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει την εγγραφή του βίντεο, να την διακόπτει, να την συνεχίζει αρκετά εύκολα, μέσα από το απλό γραφικό περιβάλλον του προγράμματος. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι και η επιλογή για προγραμματισμό της εγγραφής, ώστε να ξεκινήσει αυτόματα σε προκαθορισμένη ώρα.

Τέλος, το πρόγραμμα μας δίνει και τη δυνατότητα να τραβήξουμε στιγμιότυπο/screenshot, σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές. Μπορούμε να κατεβάσουμε το Free2X Webcam Recorder εντελώς δωρεάν μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα των δημιουργών του.

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 2.8ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Windows (XP+)
Κατασκευαστής: free2x
Πηγή: free2x.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram