Fruit Ninja 2: Το διάσημο slicing παιχνίδι τώρα και με multiplayer

Fruit Ninja 2

To γνωστό παιχνίδι στο οποίο «πετσοκόβουμε» φρούτα, λαχανικά και οτιδήποτε άλλο ζαρζαβατικό βρεθεί στο δρόμο μας, έχει αποκτήσει εδώ και καιρό sequel το οποίο μάλιστα περιέχει και multiplayer στοιχεία.

Το αρχικό Fruit Ninja είχε κάνει πάταγο στην κυκλοφορία του χάρη στη πρωτοτυπία και το διασκεδαστικό gameplay, σε μία εποχή που τα smartphones έκαναν τις πρώτες τους εμφανίσεις στην αγορά. Έτσι και το Fruit Ninja 2 ακολουθεί τα βήματα του προκατόχου του, χωρίς να πρωτοτυπεί ιδιαίτερα αλλά φέρνοντας μερικές νέες και απλές ιδέες για να ανανεώσουν το gameplay. 

Η προσθήκη co-op multiplayer mode ήταν η πρώτη μεγάλη αλλαγή που έφερε το Fruit Ninja 2 και πλέον μπορούμε να παίξουμε αντίπαλοι με φίλους μας και παίκτες από όλον τον κόσμο. Στο single-player κομμάτι βρίσκουμε τα κλασικά Arcade, Zen και Classic mode, ενώ έχει προστεθεί ένα νέο Mini-game καθώς και ένα ρυθμικό slicing mode, ονόματι Fruitar Hero, προφανώς εμπνευσμένο από το γνωστό παιχνίδι Guitar Hero.

 Βεβαίως, παράλληλα με όλα τα παραπάνω υπάρχει και μεγάλη προσθήκη από νέα combos, χαρακτήρες, όπλα, λεπίδες, Powerups, στάδια και επί πληρωμής skins και multiplayer taunts. Το Fruit Ninja κυκλοφορεί για Android και iOS συσκευές και στο Play Store έχει πάνω από ένα εκατομμύριο downloads. 

Έκδοση: Εξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: Εξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Αndroid 5.0 και πάνω, iOS 10.0 και πάνω
Κατασκευαστής: Halfbrick Studios
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram