Google News - Η απόλυτη πλατφόρμα ειδήσεων από την Google

ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Το Google News είναι η γνωστή πλατφόρμα ενημέρωσης της Google. Όπως τα περισσότερα προϊόντα της εταιρίας, ο καθένας έχει πρόσβαση σε αυτό εντελώς δωρεάν. 

Μέσα στο Google News θα βρείτε ειδήσεις από Ελληνικές ιστοσελίδες αλλά και απ' όλο τον κόσμο. Μία από αυτές είναι και η δική μας, το Dwrean.net, την οποία μπορείτε να ακολουθήσετε και να λαμβάνετε άμεσα τα τελευταία νέα.  Το Google News, μας προτείνει τις πιο δημοφιλείς ειδήσεις στη χώρα μας, αλλά και τις πιο πρόσφατες. Παράλληλα, εμφανίζει εξατομικευμένες ειδήσεις ανάλογα με τα ενδιαφέροντά μας. 
 
Για παράδειγμα, ένας άνθρωπος που διαβάζει περισσότερο για τεχνολογία, θα πετύχει περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις, ενώ ένας που ασχολείται με το ποδόσφαιρο θα συναντήσει περισσότερες αθλητικές. Τέλος, η εφαρμογή λαμβάνει υπόψιν και την τοποθεσία μας, παρουσιάζοντας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από τοπικά μέσα.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Google News μέσα από την ιστοσελίδα της πλατφόρμας ή μέσω των mobile εφαρμογών για tablet και smartphone, με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: news.google.com

Κατασκευαστής: Google
Πηγή: news.google.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram