Greece TV & Radio - Όλη η Ελληνική τηλεόραση και Ραδιόφωνο σε μια δωρεάν εφαρμογή

Δωρεάν Ελληνική τηλεόραση


Το Greece TV & Radio είναι ένα δωρεάν app για Android συσκευές που περιέχει συγκεντρωμένα όλα τα δωρεάν κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης που έχουν webTV, καθώς και όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, ώστε να μπορούμε να παρακολουθήσουμε και να ακούσουμε ό,τι θέλουμε, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσουμε άπειρες εφαρμογές στην συσκευή μας.

Η εφαρμογή μάς παρέχει πρόσβαση σε πάνω από 140 ραδιοφωνικούς σταθμούς και 180 τηλεοπτικά κανάλια, ενημερώνοντάς μας παράλληλα και για το πρόγραμμα του σταθμού, όπου αυτό είναι διαθέσιμο φυσικά. Η ποικιλία είναι αρκετά μεγάλη, αφού υπάρχουν και πολλοί τοπικοί σταθμοί και κανάλια, όπως το Αχελώος, Astra, Hλέκτρα TV και πολλά ακόμη.

Δυστυχώς, ενώ η ποικιλία είναι τεράστια, η εφαρμογή “χάνει” αρκετά στον τομέα της χρηστικότητας, αφού προσφέρει ένα αρκετά δύσχρηστο μενού ενώ έντονη είναι και η παρουσία των διαφημίσεων στην εφαρμογή.  Βέβαια, οι χρήστες μέχρι τώρα που κατέβασαν την εφαρμογή, την βαθμολογούν με 4.8 αστέρια, οπότε...περί ορέξεως! 

Έκδοση: 2.15
Μέγεθος: 9 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android από 4.4 και πάνω 
Κατασκευαστής: Antonio Dimitri
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Aριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram