Gyazo: Το απόλυτο εργαλείο για screenshots

Gyazo

H εφαρμογή Gyazo για τα PC είναι ίσως η καλύτερή μου ανακάλυψη, όσoν αφορά το λογισμικό. Με έχει βολέψει απίστευτα σε πολλές πτυχές της καθημερινότητάς μου στον υπολογιστή και αποτελεί ένα από τα πρώτα πράγματα που κατεβάζω μετά από ένα format.

H λειτουργία του είναι εξαιρετικά απλή. Όποτε θέλουμε να τραβήξουμε ένα screenshot από την οθόνη του υπολογιστή μας, πατάμε στο Gyazo και αμέσως ο κέρσορας μετατρέπεται σε σταυρό (+) επιτρέποντάς μας να οριοθετήσουμε τα σημεία του screenshot. Αφού μαρκάρουμε την περιοχή, τότε το Gyazo τραβάει το screenshot και το ανεβάζει αυτόματα στους servers της εταιρείας, σε προσωπικό χώρο, που μόνο εμείς μπορούμε να δούμε. Τα screenshots είναι σε μορφή PNG, αλλά υπάρχει ρύθμιση για να γίνονται και JPG. Το μόνο που μένει πλέον να κάνουμε, είναι να κατεβάσουμε την εικόνα στον υπολογιστή μας.

Το Gyazo είναι διαθέσιμο για υπολογιστές με Windows και Mac λειτουργικά συστήματα, επίσης κυκλοφορεί για Android και iOS φορητές συσκευές, ενώ θα το βρείτε και ως browser add-on για όλους τους γνωστούς browsers που κυκλοφορούν (Firefox, Chrome, Edge). 

Έκδοση: Eξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: Eξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Linux, Mac
Browsers: Firefox, Edge, Chrome
Κατασκευαστής: Gyazo
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram