Ηello Stars - Εθιστικό και διασκεδαστικό αλλά με πολλές διαφημίσεις

Ηello Stars

To Hello Stars είναι ένα άκρως εθιστικό Puzzle παιχνίδι για φορητές συσκευές που πρωτο-κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2018. Στόχος του κάθε επιπέδου είναι να δημιουργήσουμε γέφυρες ώστε να καθοδηγήσουμε μία μπάλα για να πέσει πάνω στο κεφάλι του υπναρά Mr. Sleepy, με απώτερο σκοπό να τον ξυπνήσουμε.

Ο Mr. Sleepy είναι μουσικός, οπότε παράλληλα πρέπει και να «μανατζάρουμε» την καριέρα του στην βιομηχανία της μουσικής, χρησιμοποιώντας τα έσοδά μας από τις διάφορες πίστες για να του αγοράζουμε νέα μηχανήματα και ενδυμασίες που θα χρησιμοποιεί στις συναυλίες του.

Κάθε επίπεδο έχει πολλούς τρόπους επίλυσης και αυτό μάλιστα κάνει το Hello Stars τόσο διασκεδαστικό και εθιστικό. Ο σκοπός παραμένει ο ίδιος, να οδηγήσουμε την μπάλα στο κεφάλι του Mr. Sleepy, αλλά υπάρχουν εκατοντάδες τρόποι για να προσεγγίσουμε την λύση. Παρ’ όλα αυτά το παιχνίδι έχει ένα μεγάλο αρνητικό, και αυτό είναι οι διαφημίσεις. 

Η αλήθεια είναι η ύπαρξη των διαφημίσεων είναι πολύ έντονη, όχι μόνο στο πέρας μίας πίστας, αλλά και στη γενικότερη ροή του παιχνιδιού. Όπως και στα περισσότερα mobile games, με παρακολούθηση διαφημίσεων μπορούμε να πάρουμε μεγάλες in-game ανταμοιβές, οπότε πολλές φορές ο χρόνος παρακολούθησης των διαφημίσεων μπορεί και να υπερβαίνει το ίδιο το gameplay!

Έκδοση: Εξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: Εξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android από 4.1 και πάνω, iOS από 9.0 και πάνω
Κατασκευαστής: Fastone Games
Πηγή: Fastone Games
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram