League of Legends - Wild Rift: Διαθέσιμη και στην Ελλάδα η mobile έκδοση του βασιλιά των MOBA

League of Legends - Wild Rift

Μετά από αρκετό χρόνο στο «φούρνο» του development, δύο κλειστές beta και μία open beta σε συγκεκριμένα μέρη του κόσμου, το League of Legends - Wild Rift είναι πλέον διαθέσιμο για download από το store σε Android και iOS συσκευές.

Η mobile έκδοση του παιχνιδιού φαινόμενο (ήδη μετράει πάνω από δέκα εκατομμύρια downloads στο Play Store), άργησε ναι μεν να έρθει, αλλά σύμφωνα με την Riot Games έχει χτιστεί από την αρχή, σταθερά και μεθοδικά και είναι ειδικά σχεδιασμένη για λειτουργία σε φορητές συσκευές.

Στο League of Legends - Wild Rift μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον ήδη υπάρχον Riot λογαριασμό μας, μαζί με όλα τα στοιχεία και τις επαφές φίλων που έρχονται μαζί με αυτό. Από gameplay, αναμένουμε τα κλασικά 5v5 match που έχουμε συνηθίσει, με το γνωστό ρόστερ και progression σύστημα του παιχνιδιού και με τον χειρισμό του χαρακτήρα να έχει μεταφερθεί στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης για να βολεύει στις φορητές συσκευές.

Oι πρώτες εντυπώσεις από τους χρήστες είναι αρκετά ικανοποιητικές, αφού το παιχνίδι συγκεντρώσει κατά μέσω όρο βαθμολογία 4 στα 5 αστέρια στις δύο πλατφόρμες.

Έκδοση: 1.1.0.3585
Μέγεθος: Εξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και πάνω
Κατασκευαστής: Riot Games
Πηγή: League of Legends - Wild Rift
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram