Meme Generator - Μία Android εφαρμογή για δημιουργία memes με άπειρες δυνατότητες

Meme Generator Free app


Είναι εκπληκτικό το πόσο εύκολο κάνει την δημιουργία ενός meme αυτή η εφαρμογή, καθώς είναι ίσως και πιο εύχρηστη από προγράμματα σε PC. Δείτε πόσο απλά κάνει τα πράγματα το Meme Generator:

Καταρχάς, ενώ υπάρχει ήδη μία τεράστια βάση δεδομένων με έτοιμα πάνω από 1000 meme templates (ταξινομημένα σε κατηγορίες μάλιστα), η εφαρμογή μάς δίνει την δυνατότητα να ανεβάσουμε και να επεξεργαστούμε τις δικές μας εικόνες από τη συσκευή μας, με την διαδικασία της επεξεργασίας να είναι αρκετά απλή. Σε έτοιμες εικόνες, αρκεί να πατήσουμε πάνω τους για να προσθέσουμε το κείμενο που επιθυμούμε, ενώ παράλληλα μας δίνονται έτοιμα memes ως παραδείγματα! Στη συνέχεια -εφόσον έχουμε τελειώσει- μπορούμε να κατεβάσουμε την εικόνα στη συσκευή μας, χωρίς να έχει watermark(!) και να την μοιραστούμε με φίλους. 

Όμως και κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας της εικόνα μάς δίνονται πολλές δυνατότητες και επιλογές. Μπορούμε να ενώσουμε πολλά διαφορετικά templates, να βάλουμε αυτοκόλλητα, να αλλάξουμε γραμματοσειρές (υπάρχουν πάνω από 60) και borders και φυσικά να κόψουμε και να ράψουμε τις εικόνες, στα δικά μας μέτρα. 

Έκδοση: 4.5951
Μέγεθος: 84 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android από 5.0 και πάνω
Κατασκευαστής: ZomboDroid
Πηγή: Play Store 
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram