My Talking Tom - Ταΐστε, κοιμίστε και παίξτε με ένα ψηφιακό κατοικίδιο στο smartphone σας

κατοικίδιο στο κινητό τάισμα, κοίμισμα, τουαλέτα και παιχνίδι

Ο Tom είναι ένα ψηφιακό κατοικίδιο που έχει γίνει πασίγνωστο. Μία δωρεάν εφαρμογή με δεκάδες εκατομμύρια λήψεις, διαθέσιμη σε Android και iOS συσκευές.
 
Τι είναι αυτό που οδήγησε τον Talking Tom σε αυτή την επιτυχία; Αρχικά, όλοι θέλουν να έχουν ένα ζωάκι. Η ψηφιακή φροντίδα του Tom, περιλαμβάνει το τάισμά του, τον ύπνο του, ακόμη και να τον πάμε τουαλέτα. Φυσικά, τα παραπάνω πρέπει να συνδυαστούν με παιχνίδι, ώστε να παραμένει χαρούμενος.

Πέρα από αυτά, ο "παίκτης" μπορεί να παίξει διάφορα mini games με τον Tom. Κάποια από αυτά είναι παιχνίδια μνήμης, άλλα τεστάρουν τα αντανακλαστικά μας, ενώ έχουμε και πιο αθλητικές προτάσεις. Όπως μαρτυρά και το όνομα της εφαρμογής, ο Tom μιλάει. Μπορεί να επαναλάβει ότι του πούμε, με την δική του, ξεχωριστή και αστεία, φωνή.

Εκτός από τα παραπάνω οι παίκτες μπορούν να ντύσουν όπως θέλουν τον Tom, φορώντας του τα ρούχα της επιλογής τους. Το My Talking Tom διατίθεται εντελώς δωρεάν μέσω του Google Play Store και του App Store για smartphone και tablet.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Outfit 7 Limited
Πηγή: App Store, Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram