Paladins: Το δωρεάν Hero Shooter για όλα τα format με cross-platform

Paladins


Μετά την επένδυση στο εκπληκτικό Moba Smite, το οποίο άντεξε στο πλήρωμα του χρόνου, η Hi-Rez Studios, φανερά επηρεασμένη από την επιτυχία του Overwatch της Blizzard αποφάσισε να επενδύσει στο Hero Shooter genre, με το Paladins.

Το παιχνίδι ακολουθεί πιστά τα περισσότερα στοιχεία του συγκεκριμένου genre, προσπαθεί όμως να προσθέσει περισσότερο βάθος, χρησιμοποιώντας ένα deck-building σύστημα, το οποίο προσφέρει μεγάλες επιλογές παραμετροποίησης του εκάστοτε ήρωα. Στο ρόστερ του παιχνιδιού υπάρχουν αυτή την στιγμή πάνω από 40 χαρακτήρες.

Το Paladins από την κυκλοφορία του, μέχρι και σήμερα, είναι δωρεάν για όλα τα format (PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch), περιέχοντας φυσικά προαιρετικές αγορές εντός του παιχνιδιού, όπως είναι το Season Pass, διάφοροι χαρακτήρες και βεβαίως διακοσμητικά skins. To παιχνίδι είναι επίσης cross-platform ανάμεσα στις οικιακές κονσόλες.

Κατασκευαστής: Hi-Rez Studios
Πηγή: Paladins.com
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram