Picture Colorizer - Προσθέτουμε χρώμα αυτόματα σε παλιές, ασπρόμαυρες φωτογραφίες

color old black and white photos


Το Picture Colorizer είναι ένα πρόγραμμα που θα μας βοηθήσει να δώσουμε ζωή σε παλιές φωτογραφίες. Ο τρόπος που λειτουργεί είναι αρκετά απλός. Εμείς επιλέγουμε την παλιά ασπρόμαυρη φωτογραφία που έχουμε ήδη στον υπολογιστή ή κινητό μας και έπειτα αυτό την επεξεργάζεται, αυτόματα, και μας παράγει μία έγχρωμη εκδοχή της.

Φυσικά, δεν πρόκειται για "θαύμα", αφού η εφαρμογή κάνει χρήση τεχνητής νοημοσύνης, εκπαιδευμένης για να πραγματοποιεί την παραπάνω διαδικασία. Σύμφωνα με τους δημιουργούς, οι εικόνες μας παραμένουν στους server της εταιρίας μόνο για 24 ώρες. Εκτός του χρωματισμού της εικόνας το πρόγραμμα (και όχι η web εφαρμογή) μας δίνει την επιλογή να διορθώσουμε και γρατσουνιές που ίσως έχουν οι εικόνες μας. 

Παράλληλα, το πρόγραμμα μας δίνει τη δυνατότητα να πειράξουμε και άλλα στοιχεία της εικόνας μας, προσθέτοντας φίλτρα ή ρυθμίζοντας άλλες παραμέτρους. Τέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η λειτουργία "Enhance", μέσω της οποίας μπορούμε να προσθέσουμε λεπτομέρειες σε παλιές, θολές, φωτογραφίες.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Picture Colorizer μέσα από τον browser μας, ή κατεβάζοντας το αντίστοιχο πρόγραμμα για υπολογιστή ή την εφαρμογή για smartphone. Η δωρεάν έκδοσή του μας επιτρέπει να χρωματίσουμε άπειρες φωτογραφίες, περιορίζοντας όμως την ανάλυσή τους.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://imagecolorizer.com/colorize.html

Έκδοση
: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Mac, Android, iOS, Web app
Κατασκευαστής: Vertexshare
Πηγή: imagecolorizer.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram