Πρώτες Βοήθειες - Η επίσημη εφαρμογή του Ερυθρού Σταυρού με οδηγίες για έκτακτες ανάγκες

εφαρμογή πρώτων αναγκών
Η συγκεκριμένη δωρεάν εφαρμογή είναι πραγματικός θησαυρός αφού μπορεί να μας σώσει από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Πρόκειται για την επίσημη εφαρμογή της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελίνου (IFRC). Η εφαρμογή είναι πλήρως μεταφρασμένη στα Ελληνικά και σε περίπου 40 ακόμη γλώσσες.

Μέσα σε αυτή θα βρούμε πληροφορίες για το πως μπορούμε να χειριστούμε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όπως εγκαύματα, πνιγμοί και πολλά ακόμη περιστατικά. Οι οδηγίες είναι απλές και μας καθοδηγούν βήμα βήμα, ακόμη και με επεξηγηματικά βίντεο, στην αντιμετώπιση διάφορων καταστάσεων που μπορεί να τύχουν στην καθημερινότητά μας.

Εκτός των παραπάνω, η εφαρμογή περιλαμβάνει ένα εγχειρίδιο για το πως πρέπει να συμπεριφερθούμε σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως πλημμύρα, φωτιά, σεισμός ή τυφώνας. Τέλος, υπάρχουν τεστ για να ελέγχουμε τις γνώσεις μας. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το μεγαλύτερο σύνολο του υλικού της εφαρμογής είναι διαθέσιμο εκτός σύνδεσης, ώστε να έχουμε πρόσβαση σε αυτές σε οποιαδήποτε συνθήκες.

Έκδοση: 4.1.2
Μέγεθος: 12 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android 8.1+
Κατασκευαστής: IFRC
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal