Replaio Live Radio: Το ραδιοφωνικό app που μας δίνει πρόσβαση σε πάνω από τριάντα χιλιάδες σταθμούς

Replaio Live Radio

To Replaio Live Radio είναι μία δωρεάν εφαρμογή για Android συσκευές, που μας προσφέρει πρόσβαση (μέσω διαδικτύου) σε πάνω από τριάντα χιλιάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς της υφηλίου. 

Η εφαρμογή μάλιστα, όχι μόνο περιέχει τεράστια βάση δεδομένων αναφορικά με τους σταθμούς, αλλά τους παρουσιάζει με πολύ όμορφο και ταξινομημένο τρόπο. Από τις έτοιμες λίστες του Replaio, μπορούμε να βρούμε τοπικούς σταθμούς, εποχιακή μουσική (υπάρχει π.χ. έτοιμη καρτέλα Christmas Music), σταθμούς ανά χώρα, ακόμα και χαλαρωτική μουσική.

Παράλληλα η εφαρμογή ταξινομεί τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και ανά μουσικό είδος, έτσι, για παράδειγμα αν επιθυμούμε να ακούσουμε Pop, Rock, 80’s ή οποιοδήποτε άλλο είδος μουσικής, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μεταβούμε στην αντίστοιχη κατηγορία και να δοκιμάσουμε τους διάφορους σταθμούς που έχει, μέχρι να βρούμε έναν της αρεσκείας μας. Μάλιστα, στις κατηγορίες μουσικής υπάρχουν και λιγότερα γνωστά είδη, όπως K-pop, Country και όλα αυτά μπορούμε να τα ακούσουμε μέσω του ενσωματωμένου media player που φέρει η εφαρμογή.

Φυσικά, μία εφαρμογή ραδιοφώνου δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς τα Talks Radios με  ειδήσεις (πολιτικού και αθλητικού περιεχομένου) όπου το Replaio περιέχει καρτέλες με έτοιμους προτεινόμενους σταθμούς.
Βεβαίως, μπορούμε μέσω της μπάρας αναζήτησης να ψάξουμε στην βάση δεδομένων για οποιαδήποτε σταθμό επιθυμούμε. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ξυπνητήρι. Αρκεί να ρυθμίσουμε την ώρα που θέλουμε να ξυπνήσουμε, αλλά και τον σταθμό που θα «παίξει» η εφαρμογή ως ήχο για το ξυπνητήρι. 

Έκδοση: 2.6.8
Μέγεθος: 15 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android από 4.4 και πάνω
Κατασκευαστής: Replaio
Πηγή: Repla.io
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος 


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram