Reverse Movie - Γυρνάμε τον χρόνο ανάποδα με αυτή την μαγική εφαρμογή

video editing app android

Το Reverse Movie FX είναι μία δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για Android smartphones. Σε αντίθεση με άλλες πιο περίπλοκες, αυτή εστιάζει σε ένα συγκεκριμένο τύπο επεξεργασίας. Όπως ήδη θα καταλάβατε, η εφαρμογή "γυρνάει τον χρόνο ανάποδα".

Πιο συγκεκριμένα, με το Reverse Movie αντιστρέφουμε την αναπαραγωγή ενός βίντεο. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά βιντεάκια με έξυπνα ή...λιγότερο έξυπνα τρικ. Ποιος δεν θέλει να δει ένα αυτοκίνητο να κινείται ανάποδα, ή ένα αντικείμενο να σηκώνεται από το έδαφος και να πάει στο χέρι του; Οι δυνατότητες είναι πραγματικά άπειρες και το μόνο φρένο είναι η φαντασία.

Πέρα από τα παραπάνω, το Reverse Movie προσφέρει λίγα ακόμη εργαλεία που συναντάμε σε άλλα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο. Με αυτό μπορούμε να προσθέσουμε μουσική σε βίντεο, να κόψουμε το βίντεο μας ή να ενώσουμε διαφορετικά βίντεο μεταξύ μας.

Έκδοση: 1.4.0
Μέγεθος: 27 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Bizo Mobile
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram