Sandspiel - Φωτιές, λάβα, νερό, εκρήξεις και πολλά ακόμη σε μία διαδραστική προσομοίωση φυσικής

ιστοσελίδα με πειράματα νερό λάβα φωτιά

Το Sandspiel είναι μία τρομερά διασκεδαστική ιστοσελίδα που θα ρουφήξει το χρόνο σας χωρίς να το καταλάβατε. Ξεκινάμε με έναν λευκό καμβά και έπειτα προσθέτουμε στοιχεία, δημιουργώντας έναν δικό μας κόσμο, από pixel.

Άμμος, πετρώματα, νερό, φυτά, ξύλο είναι κάποια από τα στοιχεία με τα οποία μπορούμε να φτιάξουμε την δική μας φύση. Το ενδιαφέρον ξεκινά όταν προσθέσουμε στοιχεία όπως η φωτιά, η λάβα, το αέριο, ακόμη και οξύ! Όλο το δημιούργημα μας είναι πλήρως διαδραστικό και τα στοιχεία αντιδρούν μεταξύ τους με μοναδικό τρόπο.

Το νερό μεγαλώνει τα φυτά, ο πάγος λιώνει και υγροποιείται, η φωτιά δημιουργεί εκρήξεις όταν συναντήσει αέριο ή πετρέλαιο, ενώ το οξύ λιώνει τα πάντα στον δρόμο του. Στα παραπάνω, μπορούμε να προσθέσουμε και αέρα, ο οποίος μετακινεί κάποια στοιχεία. Η σελίδα μας δίνει και τη δυνατότητα παύσης του χρόνου, δίνοντας αρκετό χώρο για να δημιουργήσουμε το πείραμα, ή την έκρηξη, των ονείρων μας!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: sandspiel.club

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram