Taskbar Groups - Ομαδοποιούμε εφαρμογές στη γραμμή εργασιών των Windows 10

πρόγραμμα για δημιουργία συντομεύσεων στη γραμμή εργασιών


Το Taskbar Groups είναι ένα μικρό πρόγραμμα ανοικτού κώδικα που θα έρθει να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης των Windows 10. Αφού το εγκαταστήσουμε, μπορούμε να ομαδοποιούμε εφαρμογές στην γραμμή εργασιών των Windows.
 
Με αυτό το τρόπο γλιτώνουμε χώρο αλλά και οργανώνουμε καλύτερα τα προγράμματά μας. Για παράδειγμα, μπορούμε σε μία "συντόμευση" να έχουμε ομαδοποιημένες όλες τις εφαρμογές της Adobe (Photoshop, Illustrator, After Effects κ.α.). Μία άλλη ομάδα που μπορούμε να δημιουργήσουμε μπορεί να περιέχει την σουίτα του Microsoft Office (Word, Excell, Powerpoint κ.α.). Τέλος, μπορούμε να ομαδοποιήσουμε και εφαρμογές ανάλογα με το είδος τους, π.χ. παιχνίδια, browsers, προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής.

Το Taskbar Groups έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει την συντόμευση και στην επιφάνεια εργασίας, ενώ ο δημιουργός του προσθέτει συνεχώς νέα στοιχεία σε αυτό προσπαθώντας να το τελειοποιήσει. Ο κώδικας του προγράμματος είναι διαθέσιμος στο Github, από το οποίο μπορούμε να κατεβάσουμε και την πιο πρόσφατη έκδοση του.

Έκδοση: 0.14
Μέγεθος: 144KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: tjackenpacken
Πηγή: Github
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram