Twin Strangers - Η σελίδα που βρίσκει τον σωσία σου

TwinStrangers - Δωρεάν εφαρμογή που βρίσκει τον σωσία σου

Η σελίδα Twin Strangers είναι μια εξαιρετική δωρεάν web εφαρμογή μέσω της οποίας διάφοροι άνθρωποι απ' όλο τον κόσμο ανεβάζουν την φωτογραφία τους και χάρη σε ένα εξελιγμένο αλγόριθμο, βρίσκεται αυτός ή αυτή αυτήν που τους μοιάζει περισσότερο! 

Μέσω του Twin Stranger έχουν γίνει «θαύματα» και εντοπίστηκαν άνθρωποι που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό! Το αξιοσημείωτο είναι πως πολλοί από αυτούς συναντήθηκαν κιόλας, φόρεσαν τα ίδια ρούχα, έκαναν το ίδιο μακιγιάζ και όλοι έπαθαν σοκ. Στο βίντεο που ακολουθεί, βλέπουμε ένα τέτοιο παράδειγμα δύο κοπελιών που πραγματικά νομίζεις πως πρόκειται για δίδυμες. 



Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι μια δωρεάν εγγραφή στην υπηρεσία, να ανεβάσεις μια καθαρή φωτογραφία με το πρόσωπο να κοιτάει ευθεία (σαν και αυτές που βγάζουμε για ταυτότητα), και η εφαρμογή θα κάνει τα υπόλοιπα. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, θα σου βρει τους ανθρώπους που μοιάζουν με σένα και στους κατηγοριοποιεί ανά ποσοστό (%) ταιριάσματος. 

Την στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, πάνω από 7,5 εκατομμύρια φωτογραφίες έχουν ανέβει και όπως φαντάζεσαι, όσο περισσότεροι μαζεύονται, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να βρεις τον σωσία σου!

• Επισκέψου την σελίδα: TwinStrangers - Βρες τον σωσία σου

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal