Warframe - Το καλύτερο free to play παιχνίδι για υπολογιστές και κονσόλες;

warframe pc game ps4 xbox switch online

Το Warframe είναι ένα free to play παιχνίδι που πρωτοκυκλοφόρησε το 2013. Πρόκειται για ένα action παιχνίδι τρίτου προσώπου, με αρκετά στοιχεία RPG, που εξελίσσεται σε ένα online περιβάλλον. Αν έπρεπε να συγκρίνουμε με κάτι το Warframe, μάλλον θα το αντιπαραβάλλουμε με το Destiny, τον γνωστό τίτλο της Bungie.

Από το 2013 μέχρι σήμερα ο τίτλος έχει λάβει αμέτρητες αναβαθμίσεις, βελτιώσεις και πολύ νέο υλικό. Οι παίκτες λαμβάνουν τον έλεγχο πολεμιστών της Tenno, και σκοπός τους είναι να προστατέψουν τη γη ενάντια στην απειλή που έρχεται. Παρά την online φύση του και το PvP στοιχείο, το Warframe έχει αρκετές αποστολές που αφορούν την ιστορία του κόσμου του και παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Όσον αφορά το online κομμάτι του, αυτό είναι τεράστιο και ένα άρθρο δεν αρκεί για να καλύψουμε ούτε ένα μικρό ποσοστό του. Οι παίκτες μπορούν να παίξουν με φίλους σε κοινές αποστολές, να ανέβουν level, να αγοράσουν νέο εξοπλισμό και όπλα.

Η συνεχής στήριξη της Digital Extremes οδήγησε στην άνθηση του Warframe και την αγάπη των παικτών προς αυτό. Μάλιστα ο τίτλος όχι μόνο βρήκε τον δρόμο του για τα PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch, αλλά πέρασε και στη νέα γενιά με τα PlayStation 5 και Xbox Series X|S. Σήμερα υπολογίζεται πως το Warframe έχει απασχολήσει πάνω από 50 εκατομμύρια παίκτες και το studio πίσω από αυτό δείχνει πως θα συνεχίσει να το στηρίζει για χρόνια.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την πλατφόρμα
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την πλατφόρμα
Λειτουργικό σύστημα: Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch
Κατασκευαστής: Digital Extremes
Πηγή: www.warframe.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram