Windows 93 - Ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα που τρέχει μέσω ιστοσελίδας και θα χαρίσει πολύ γέλιο

ιστοσελίδα παρωδία των Windows με πολλά ιντερνετικά αστεία και memes

To Windows 93 είναι μία ιστοσελίδα που τρέχει μία εικονική έκδοση ενός λειτουργικού συστήματος. Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, Windows 93 "δεν υπάρχουν", οπότε έχουμε μία ιστοσελίδα παρωδία που πατάει πάνω στα Windows 95.

Αφού επισκεφθούμε την ιστοσελίδα, ο virtual υπολογιστής μας θα αρχίσει την διαδικασία του boot και θα μεταφερθούμε στην αρχική οθόνη. Εκεί, θα βρούμε δεκάδες εφαρμογές και πάρα πολλές αναφορές σε αστεία του ίντερνετ. Για παράδειγμα, αντί για Internet Explorer έχουμε Cat Explorer, ενώ αντί για Solitaire, έχουμε το Solitude. Ανάμεσα στα διάφορα προγράμματα στην αρχική μας οθόνη ξεχωρίσαμε την πλήρη έκδοση της ταινίας Star Wars κωδικοποιημένη σε ASCII. Αρκετό ενδιαφέρον είχε και το GAFA 3D, μία παρωδία του παιχνιδιού Wolfenstein 3D.

Δεν θέλουμε να σας χαλάσουμε τις περισσότερες εκπλήξεις, παρά μόνο να σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Windows 93 και να δείτε πόσο χρόνο θα "ξοδέψετε" εκεί μέσα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: windows93.net

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram