10 πράγματα που δεν ήξερες για το dwrean.net και τον ιδρυτή του

10 πράγματα που δεν ήξερες για το dwrean.net


Μιας και είμαστε πλέον μια μεγάλη παρέα και αρκετός κόσμος βλέπει τα άρθρα μας, θέλω να σας γράψω κάποια πράγματα που ίσως δεν ξέρετε για το dwrean.net και εμένα. Σε μερικούς μπορεί να είναι αδιάφορο αλλά υπάρχουν αναγνώστες που μας παρακολουθούν χρόνια με σταθερή καθημερινή παρουσία και έχουν εκφράσει το θαυμασμό τους για το περιεχόμενο του site μας. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν: 

1. Το dwrean.net, σε λίγους μήνες θα κλείσει 12 χρόνια ζωής, δημιουργήθηκε την 14 Ιουνίου 2009! 👊

2. Το dwrean.net ξεκίνησε ως ένα απλό blog και για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας δεν είχα αγοράσει ούτε domain name. 😮 Είμασταν και παραμένουμε να είμαστε στην blogger (κατά πολλούς blogspot) της Google.

3. Έχουν περάσει αρκετοί συντάκτες από το dwrean.net, άλλοι για λίγο άλλοι για περισσότερο χρονικό διάστημα αλλά κατά βάση, το site μας διαχειρίζεται από 1-2 άτομα. Αυτή τη στιγμή γράφουμε εγώ και ο Χρήστος Χιωτέλλης. 👊👏💪

4. Το dwrean.net ξεκίνησε απλά ως προσωπικό χόμπι και ουδέποτε περίμενα πως θα φτάσει σε σημείο να μιλάμε για χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες.

5. Δεν έχω σπουδάσει κάτι σχετικό με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, ένας απλό απολυτήριο Γενικού Λυκείου έχω, απλά μου αρέσει πολύ η τεχνολογία και την «ψάχνω» μόνος μου. Τι, θέλω και παρέα; 👀

6. Είμαι 44 ετών, και γιαυτό δεν ανέχομαι πολλά-πολλά! 😁

7. Είναι δουλειά μου το dwrean.net? Φυσικά και όχι, απλά προσπαθώ να διατηρήσω μια ισσοροπία για να μην «μπαίνω μέσα» όσον αφορά τα έξοδα του site και το βασικότερο, το χρόνο και τη φαιά ουσία που ξοδεύω γιαυτό.

8. Έχω «κανονική» εργασία και αυτή είναι: Στρατιωτικός. 👮💪

9. Στο dwrean.net μέχρι στιγμής έχουμε ανεβάσει σχεδόν 4.000 άρθρα. Έχουμε σβήσει ακόμα τόσα με την πάροδο του χρόνου, και αυτό διότι σταμάτησαν να λειτουργούν οι υπηρεσίες και τα προγράμματα στα οποία αναφερόμασταν. Πάντα προσπαθούμε να έχουμε υλικό διαχρονικό και να λειτουργεί. 

10. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη, παντρεμένος και έχω δύο αγόρια! 👪💕

Κυριάκος Οικονομίδης
Διαχειριστής και συντάκτης του dwrean.net

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram