Upcom 13033 - Στείλε αυτόματα SMS μετακίνησης και στήριξε το "Δείπνο Αγάπης"

εφαρμογή 13033 μετακίνηση

Το Corona SMS ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες εφαρμογές που σας παρουσιάσαμε φέτος. Όχι και άδικα, αφού αυτοματοποιεί την διαδικασία αποστολής SMS μετακινήσεων στο 13033. Σήμερα θα δούμε την παρόμοια 13033 εφαρμογή της Upcom, μιας γνωστής ελληνικής εταιρίας πληροφορικής.

Πρόκειται για μία καλοφτιαγμένη εφαρμογή που μας επιτρέπει να εισάγουμε τα στοιχεία μας και να στέλνουμε αυτόματα SMS στο 13033 επιλέγοντας κάθε φορά τον κατάλληλο κωδικό μετακίνησης. Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματά του είναι πως είναι διαθέσιμο τόσο για Android smartphone, όσο και για iPhone, αφού διαθέτει μία πλήρως λειτουργική έκδοση για iOS.

Περνάμε στο μεγάλο πλεονέκτημα της εφαρμογής που δεν είναι άλλο από την φιλανθρωπική πλευρά της. Σύμφωνα με τον Κώστα Φλόκο, CEO της Upcom, η εφαρμογή στηρίζει έμπρακτα την εθελοντική δράση Δείπνο Αγάπης. Πιο συγκεκριμένα με κάθε κλικ μετακίνησης η Upcom προσφέρει 0.001€ στους άστεγους συνανθρώπους μας, με ελάχιστη συνεισφορά τα 1000 γεύματα. 

Εμείς ξεκινήσαμε άμεσα να χρησιμοποιούμε την εφαρμογή και γιατί όχι και εσείς; Μπορούμε να βοηθήσουμε εντελώς δωρεάν συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη, διευκολύνοντας παράλληλα και τη δική μας καθημερινότητα!

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Upcom
Πηγή: App Store, Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram