2020 game - Επιβίωσες το 2020, ώρα να δούμε αν θα τα καταφέρεις και στο παιχνίδι

2020game.io funny browser game 2020


Μπορεί το 2020 να έφτασε στο τέλος του και πλέον να είμαστε στο 2021, ωστόσο ήταν μία χρονιά που θα τη θυμόμαστε για καιρό. Ενώ διανύουμε το 2021, ήρθε η ώρα για μία αναδρομή στο 2020. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι μέσα από ένα παιχνίδι.

Το 2020game.io είναι ένα απλό browser game με τον πρωταγωνιστή του να βλέπει ένα προς ένα όλα τα συμβάντα της χρονιάς που μας πέρασε. Από τις φωτιές στην Αυστραλία, τον COVID-19, την καραντίνα, την «έκρηξη» του TikTok, την τρελή πορεία του χρηματιστηρίου και φυσικά της Αμερικανικές εκλογές. Όλα σε ένα, σε μία τρομακτική ανασκόπηση μίας ιδιαίτερης χρονιάς.

Για την ιστορία, το παιχνίδι είναι αρκετά απλό και έχει φτιαχτεί από ένα άτομο. Όσον αφορά τη δυσκολία του, σίγουρα αν επιβιώσατε το 2020, θα τα καταφέρετε και με αυτό. Πρόκειται για μία από τις πιο ευφάνταστες ιδέες που έχουμε δει εδώ και καιρό και ελπίζουμε να δούμε σύντομα την επόμενη δουλειά του δημιουργού του.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: 2020game.io

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram