ADW Launcher 2 - Ο απόλυτος launcher για να φέρετε το Android στα μέτρα σας

καλύτερος android launcher

Ο ADW Launcher είναι ένα ιστορικό όνομα στον χώρο του Android. Πρόκειται για έναν από τους πρώτους δημοφιλείς launcher, που ήταν μία από τις βασικές επιλογές για όποιον "ψαχνόταν" το 2011. Σήμερα δέκα χρόνια μετά, η δεύτερη έκδοσή του στέκει κοντά στις κορυφές των charts του Google Play Store και όχι άδικα.

Η δεύτερη έκδοση του ADW βασίζεται στις βασικές αρχές που τον έκαναν εξαρχής γνωστό. Αυτές είναι η ταχύτητα και οι άπειρες δυνατότητες παραμετροποίησης που υπάρχουν. Ο καθένας μπορεί να φέρει πραγματικά στα μέτρα του τη συσκευή του. Το παραπάνω δεν αφορά αποκλειστικά τα μενού, τα θέματα, τα χρώματα ή τα εικονίδια, αλλά και πιο περίπλοκους τομείς, όπως η δυνατότητα δημιουργίας του δικού μας widget.

Για να γίνει πιο εύκολη η μεταφορά μας σε ADW Launcher οι δημιουργοί του έχουν φτιάξει ένα σύστημα backup με μία έξυπνη δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων από άλλους launchers. Έτσι πολύ γρήγορα μπορούμε να μεταφέρουμε τις προτιμήσεις μας από τους Action Launcher 3, Nova Launcher, Google Now Launcher και Apex Launcher στον ADW.

Μπορείτε να κατεβάσετε τον ADW Launcher εντελώς δωρεάν από την σελίδα του στο Google Play Store.

Έκδοση: 2.0
Μέγεθος: 13MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Anderweb
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram