Assoluto Racing - Το καλύτερο παιχνίδι οδήγησης για smartphone

καλύτερο παιχνίδι οδήγησης για smartphone

Ως πότε τα παιχνίδια για φορητές συσκευές θα συνεχίσουν να μας εκπλήσσουν; Το Assoluto Racing είναι ακόμη ένα φανταστικό παιχνίδι για κινητό, που πριν λίγα χρόνια θα έμοιαζε τρελό.

Εδώ έχουμε ένα παιχνίδι οδήγησης, ή racing αν προτιμάτε, που προσπαθεί να προσομοιώσει όσον το δυνατόν καλύτερα την αληθινή οδήγηση. Φυσικά, αυτό δεν είναι κάτι εύκολο, αφού στους υπολογιστές έχουμε παιχνίδια όπως το Assetto Corsa και το rFactor 2, τα οποία αγγίζουν τον απόλυτο ρεαλισμό, όμως το Assoluto έχει κάνει εκπληκτική δουλειά δεδομένου των συνθυκών για mobile game.
 
Στο Assoluto τρέχουμε με πραγματικά αυτοκίνητα από γνωστούς κατασκευαστές απ' όλο τον κόσμο. Ο παίκτης μπορεί να κάνει αγώνες, να συμμετάσχει σε drift events ή να κάνει μόνος προπόνηση. Όπως είναι λογικό, η μηχανή φυσικής του τίτλου, συνδυασμένη με τα εντυπωσιακά γραφικά, είναι αυτά που κλέβουν την παράσταση. Τα αυτοκίνητα, όπως και οι διαθέσιμες διαδρομές είναι σχεδιασμένα με μεγάλη προσοχή και σίγουρα εντυπωσιάζουν στις μικρές οθόνες των smartphone.

Μπορείτε να βρείτε το Assoluto Racing εντελώς δωρεάν για smartphone και tablet με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS μέσω των παρακάτω συνδέσμων.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Infinity Vector
Πηγή: assolutoracing.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram