Crow Translate - Ένα ελαφρύ πρόγραμμα μετάφρασης για γρήγορα αποτελέσματα σε 117 γλώσσες

δωρεάν πρόγραμμα μετάφρασης google bing yandex

Τι θα λέγατε για ένα ελαφρύ πρόγραμμα μετάφρασης που να στηρίζεται πάνω στις καλύτερες υπηρεσίες του είδους; Αν το παραπάνω σας κίνησε ήδη το ενδιαφέρον, τότε συνεχίστε να διαβάζεται για να γνωρίσετε το Crow Trasnlate.

Πρόκειται για ένα πολύ απλό αλλά ισχυρό πρόγραμμα ανοικτού κώδικα που θα λύσει σε πολλούς τα χέρια. Καταναλώνοντας μόλις 20MB RAM το Crow Translate μπορεί να μεταφράσει σε περισσότερες από 117 γλώσσες, συμπεριλαμβανόμενης και της Ελληνικής. Φυσικά για να επιτευχθεί αυτό χρειάζονται "βαριές" πλάτες και το Crow Translate χρησιμοποιεί τα συστήματα μετάφρασης των Google, Yandex και Microsoft.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η δυνατότητα μετάφρασης επιλεγμένου κειμένου εκτός προγράμματος. Για τους φίλους του Linux τα νέα είναι ευχάριστα, αφού το Crow Translate όχι μόνο είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα, αλλά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω γραμμής εντολών (CLI). Στην επίσημη ιστοσελίδα του θα βρείτε πλήρες κατάλογο με όλες τις εντολές που υποστηρίζονται.

Μέσω του παρακάτω συνδέσμου μπορείτε να κατεβάσετε την αντίστοιχη έκδοση του Crow Translate για το λειτουργικό σας σύστημα.

Έκδοση: 2.6.2
Μέγεθος: 20MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Linux
Κατασκευαστής: Hennadii Chernyshchyk
Πηγή: crow-translate.github.io
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram