Dan the Man - Το beat'em up παιχνίδι που σαρώνει στα smartphones

καλό παιχνίδι για smartphone
 

Το Dan The Man είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για φορητές συσκευές με Android και iOS λειτουργικό. Το Studio Joho δημιούργησε μία online animation σειρά, το τελευταίο επεισόδιο της οποίας είναι ένα παιχνίδι. Το παιχνίδι αυτό αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Halfbrick, μία εταιρία με αρκετές επιτυχίες στο βιογραφικό της, όπως τα Fruit Ninja και Jetpack Joyride.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα beat'em up παιχνίδι ή με πιο σύγχρονους όρους, ένα action platformer. Σε αυτό πέρνουμε τον έλεγχο του Dan the Man και καλούμαστε να ολοκληρώσουμε την ιστορία. Ο Dan βρέθηκε στη μέση μίας διαμάχης και στόχος του είναι να βάλει τέλος σε αυτή. Ο τίτλος έχει κανονική "ιστορία" που μπορούμε να παίξουμε εκτός σύνδεσης, σε αντίθεση με τα περισσότερα παιχνίδια για smartphone.

Επιπλέον, υπάρχει και multiplayer mode, όπου οι δημιουργοί για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των παικτών ανέφεραν πως: «δύο Dan είναι καλύτεροι από έναν και για αυτό ένας φίλος θα μας βοηθήσει να παλέψουμε με στρατιώτες, ρομπότ, νυχτερίδες και επικά boss».

To Dan the Man μετράει περισσότερα από 10 εκατομμύρια downloads και θα το βρείτε εντελώς δωρεάν στο Google Play Store και το App Store, για Android και iOS συσκευές αντίστοιχα.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Halfbrick Studios
Πηγή: studiojoho.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram