Diep.io - Ένα από τα πιο εθιστικά browser games στα πρότυπα του Agar.io

παιχνίδιο io καλύτερο diep.io

Τα .io παιχνίδια τα τελευταία χρόνια έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο. Πρόκειται για παιχνίδια που παίζονται μέσω του browser και θα λέγαμε πως είναι και μία αναβίωση της "χρυσής" εποχής των flash browser games.

Σήμερα θα δούμε το Diep.io ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους. Το Diep έκανε την εμφάνισή του λίγο μετά το Agar.io και ταυτόχρονα με το Slither.io. Εδώ ξεφεύγουμε λίγο από την παραδοσιακή συνταγή και έχουμε να κάνουμε με ένα παιχνίδι μάχης με μικρά οχήματα/τανκ.

Κάθε παίκτης διαλέγει το τανκ της επιλογής του και ρίχνεται στην μάχη. Τα διαθέσιμα τανκ έχουν διαφορές μεταξύ τους, όσον αφορά την ταχύτητα που πυροβολούν, το μέγεθος του βλήματος, το πόσο γρήγορα κινούνται και άλλα. Εξουδετερώνοντας αντιπάλους ανεβαίνουμε επίπεδα και το τανκ μας αναβαθμίζεται.

Ένας από τους λόγους που το Diep.io ξεχωρίζει, είναι τα πολλά διαθέσιμα modes. Έχουμε το παραδοσιακό που ο κάθε ένας παίζει για τον εαυτό του, έχουμε παιχνίδια με ομάδες, αλλά και ένα μεγάλο 50 vs 50 mode. Κάθε mode έχει την δική του στρατηγική και σύντομα θα βρείτε ένα που σας ταιριάζει!

Για να παίξετε Diep.io αρκεί να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: Diep.io

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram