Μιχαήλ Κασσάπογλου - Δωρεάν ελληνικά μαθήματα προγραμματισμού (Java, Python, React κ.α.)

μαθήματα ελληνικά java, javascript, go, python


Ένα από τα πράγματα που έχετε αγαπήσει όσο τίποτα άλλο στο Dwrean.net, είναι τα δωρεάν μαθήματα. Ειδικότερα, αυτά του προγραμματισμού, αφού αρκετά άτομα προσπαθούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Φυσικά, τα μαθήματα στα Ελληνικά γνωρίζουν τεράστια επιτυχία και αξίζουν πολλά μπράβο στους δημιουργούς τους.

Σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε την δουλειά του κ. Μιχάλη Κασσάπογλου, ο οποίος συντηρεί μία ιστοσελίδα δωρεάν μαθημάτων προγραμματισμού. Στόχος του Μιχάλη είναι να εμπνεύσει όσον το δυνατό περισσότερα άτομα να ξεκινήσουν να προγραμματίζουν και να καταλάβουν πως ο προγραμματισμός δεν είναι κάτι δύσκολο και απρόσιτο.

Το παραπάνω, είναι και ο λόγος που δημιούργησε την ιστοσελίδα του. Μέσα σε αυτή θα βρούμε δωρεάν μαθήματα για γνωστές γλώσσες όπως Java, Python, JavaScript, Go. Εκτός αυτών, στη σελίδα έχουμε και πιο προχωρημένα μαθήματα που αφορούν τεχνολογίες και frameworks, όπως το Spring ή και το Apache Maven. Τέλος, έχουμε μαθήματα για τις βασικές αρχές βάσεων δεδομένων σε PostgreSQL.

Τα μαθήματα είναι χωρισμένα σε ενότητες, και περιλαμβάνουν τόσο κείμενο στην ελληνική γλώσσα, όσο και επεξηγηματικά screenshots. Όλο το υλικό των μαθημάτων θα το βρείτε στην ιστοσελίδα του Μιχάλη, μέσω του συνδέσμου που ακολουθεί.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: kassapoglou.github.io

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram