Erasure - Δωρεάν browser plug-in που διαγράφει αυτόματα όλα τα σχόλιά μας στο YouTube

Erasure

Αλήθεια, πόσα σχόλια πιστεύετε ότι έχετε αφήσει σε διάφορα βίντεο ή Live Streams στο Youtube; Μέσω του Google My Activity, μπορούμε να δούμε ακριβώς πόσα και τι σχόλια έχουμε αφήσει από την ημέρα που δημιουργήσαμε τον λογαριασμό μας. Τώρα, αναλόγως με τα πόσα σχόλια αφήνει ο καθένας μας στο YouTube, η διαδικασία για να τα διαγράψουμε τελείως από την ιστοσελίδα μπορεί να είναι απλή ή ιδιαίτερα επίπονη.

Για την δεύτερη περίπτωση, υπάρχει ένα δωρεάν extension για τον Google Chrome, το Erasure, το οποίο υπόσχεται να διαγράψει αυτόματα, όλα τα σχόλια που έχουμε αφήσει στο YouTube, είτε σε βίντεο, είτε σε Live Chat. Ας δούμε αναλυτικά πως δουλεύει:

Αφού το εγκαταστήσουμε (μπορείτε να πατήσετε και στον σύνδεσμο στο τέλους του άρθρου για το download), αρκεί να ανοίξουμε το Erasure, πατώντας πάνω στο κουμπί των επεκτάσεων που βρίσκεται κάτω από το κουμπί της ελαχιστοποίησης στον Google Chrome και στο νέο μενού που θα μας εμφανιστεί να διαλέξουμε απλώς ποια κατηγορία από σχόλια επιθυμούμε να σβηστούν. 

Αν δεν είμαστε σίγουροι για το πόσα και ποια είναι τα σχόλιά μας, στο Erasure υπάρχει η δυνατότητα να μεταφερθούμε στο ιστορικό μας, αρκεί να πατήσουμε στο "Navigate to your comment history". To ίδιο ισχύει και για τα Live Chats. Στην συνέχεια αρκεί ένα κλικ στο "delete all comments" ή "delete your Live Chats" για να γίνει αυτόματα η διαγραφή.

Έκδοση: 2.0.2
Μέγεθος: 143 KiΒ
Browsers: Chrome
Κατασκευαστής: Ian Campbell
Πηγή: Chrome Web Store
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram