Friendly Social Browser - Facebook, Instagram, YouTube κ.α. σε μία απίστευτη εφαρμογή

πολλές εφαρμογές σε μία social friendly browser

Το Friendly είναι μία εκπλητική εφαρμογή και ίσως μοναδική στο είδος της. Πρόκειται για έναν Social Browser ή αλλιώς μία εφαρμογή που συγκεντρώνει πολλά κοινωνικά δίκτυα σε ένα πακέτο. Οι παλαιότεροι ίσως θυμάστε το Friendly, επειδή το έχουμε παρουσιάσει στο παρελθόν. Ωστόσο, από τότε η εφαρμογή έχει αλλάξει, καθώς πλέον η χρήση του δεν περιορίζεται αποκλειστικά στο Facebook.

Μέσα από τη νέα έκδοσή του Friendly έχουμε πρόσβαση στους λογαριασμούς μας σε πάρα πολλά κοινωνικά δίκτυα. Ανάμεσά τους Facebook, Twitter, TikTok, Instagram, YouTube, Reddit, Pinterest, Linkedin, Tumblr και άλλα. Έχοντας πρόσβαση στα παραπάνω μέσα από μία και μόνο εφαρμογή, γλιτώνουμε χώρο στη συσκευή μας, καταναλώνουμε λιγότερη μπαταρία ενώ έχουμε και κάποιες επιπλέον δυνατότητες.

Για παράδειγμα, με το Friendly μπορούμε να κατεβάσουμε βίντεο ή φωτογραφίες από κοινωνικά δίκτυα, κάτι που είναι αδύνατο στις περισσότερες "επίσημες" εφαρμογές. Παράλληλα, έχουμε και τη βασική λειτουργία της πρωτότυπης έκδοσης του Friendly, δηλαδή πρόσβαση στο Messenger του Facebook χωρίς να χρειάζεται δεύτερη εφαρμογή, ενώ μπορούμε να είμαστε συνδεδεμένοι με περισσότερους από έναν λογαριασμούς σε μία πλατφόρμα. 

Όπως είναι λογικό, έχοντας όλα τα κοινωνικά μας δίκτυα μέσα σε ένα πακέτο, μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα τις ειδοποιήσεις που λαμβάνουμε, έχοντας ώρες ησυχίας, ενώ υπάρχει επιλογή για θέματα (themes) και dark mode.
 
Εκτός από τα παραπάνω, μπορούμε να κλειδώσουμε το Friendly, ώστε αν δανείσουμε τη συσκευή μας σε κάποιον να μην έχει πρόσβαση στα προφίλ μας στα κοινωνικά δίκτυα. Τέλος, μπλοκάρει trackers και προστατεύει καλύτερα τα δεδομένα μας, αφού δεν εγκαθιστούμε τις εφαρμογές των κοινωνικών δικτύων.

Το Friendly διατίθεται εντελώς δωρεάν για Android smartphone και iPhone/iPad, με την επί πληρωμή έκδοσή του να αφαιρεί πλήρως τις διαφημίσεις.

Έκδοση: 6.2
Μέγεθος: 21MB
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Friendly App Studio
Πηγή: Google Play Store, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram